pump up the 90s uitverkocht met 8 000 bezoekers

  “Twee jaar geleden hebben we de capaciteit uitgebreid van zesduizend bezoekers naar achtduizend, omdat we merkten dat de belangstelling steeds meer toenam. En nu zijn we opnieuw vroegtijdig uitverkocht, dat is echt fantastisch. Moet je nagaan dat we jaren geleden zijn begonnen met een paar honderd bezoekers. Het festival is enorm gegroeid en we hebben voor ons gevoel nog niet het plafond bereikt”, zegt organisator Linda Braakman.

  “Met name de laatste weken vlogen de kaarten over de toonbank. Dat deze editie nu al uitverkocht is, komt mede door ons aangescherpte mediaplan. We zijn zichtbaarder geweest dan ooit, zowel online als offline. Zo hebben we voor het eerst geadverteerd op treinstations in de regio en waren we wekenlang op grote schaal zichtbaar langs diverse wegen. Alles bij elkaar heeft ertoe geleid dat we nu twee weken voor het festival al uitverkocht zijn”, aldus Braakman.

  De line-up voor Pump up the 90’s is definitief met de toevoeging van Beatcrooks. Deze dj-act stond eerder al op festivals als Defqon en Dauwpop. Ook waren ze genomineerd voor ‘best opkomende act 2016’ en ontvingen ze als klap op de vuurpijl de felbegeerde vakjuryprijs van de Party Awards. De uitverkochte editie van Pump up the 90’s opent op zaterdag 2 december haar deuren om 20.30 uur. Het festival eindigt om 02.30 uur. De voorjaarseditie van Pump up the 90’s is op zaterdag 21 april 2018. De ticketverkoop begint binnenkort.

  Meer informatie over Pump up the 90’s: www.pumpupthe90s.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.