Home / pump up the 90s al bijna uitverkocht

pump up the 90s al bijna uitverkocht

De 21ste editie van Pump up the 90’s raakt naar verwachting in sneltreinvaart uitverkocht. Een maand voor het festival is al 70 procent van alle beschikbare tickets verkocht. Tijdens de editie van Pump up the 90’s op zaterdag 2 december zijn in totaal zeven optreden: Charly Lownoise, T-Spoon, Twenty 4 Seven, Darkraver, Critical Mass, Nakatomi en Beatcrooks. De optredens worden verdeeld over twee podia: Main Stage en Ibiza Area. De laatste kaarten voor Pump up the 90’s zijn online te bestellen voor 18,50 euro via www.pumpupthe90s.nl.

Voor bezoekers zet de organisatie opnieuw gratis busvervoer in met in totaal 46 opstapplaatsen in de regio. Het busvervoer is op dit moment voor 85 procent uitverkocht. Bezoekers die gebruik willen maken van het gratis busvervoer zijn verplicht vooraf te reserveren. Dit is online mogelijk via de website van Pump up the 90’s. Ook zijn hier alle bus vertrektijden te zien.

Lees ook

In het najaar weer koersbal en gymnastiek in de Wiekelaar

OUDLEUSEN – Als de coronamaatregelen het toelaten, start Saam Welzijn in de eerste week van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.