overijsselse cda fracties delen zorgen laagvliegroutes met tweede kamerlid amhaouch

  Debat Tweede Kamer
  De komende weken staat zowel de technische briefing over de gemaakte fouten in het milieuonderzoek als een debat met de minister in de Tweede Kamer op de agenda.

  “We zijn erg blij dat Mustafa Amhaouch vandaag op locatie in gesprek is gegaan met zowel gemeentelijke als provinciale politici. Het wordt ook in de Tweede kamer steeds duidelijker dat het dossier inhoudelijk niet op orde is. Om de minister straks in de Kamer kritisch te kunnen bevragen, moet Mustafa Amhaouch inhoudelijk goed geïnformeerd zijn.” aldus Bouwien Rutten, woordvoerder CDA Overijssel.

  De middag werd afgesloten met de gezamenlijke conclusie dat vliegen pas van toepassing kan zijn vanaf het moment dat het dossier inhoudelijk klopt, de MER volledig en juist is en het proces transparant. Beter is om volle energie te zetten op herindeling luchtruim, dat geeft de benodigde ruimte voor hogere vliegroutes en voorkomt veel weerstand.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.