Home / ovc 21 zakt door de ondergrens

ovc 21 zakt door de ondergrens

Het toch al zo geplaagde ploeg van trainer Patrick Wijsman stond halverwege al op een blamerende 4-0 achterstand. Nadat Arjan Heidekamp van afstand doelman Nadozny verraste, kreeg Nick Zandman een uitgelezen kans op de equipe uit Ommen in het Groningse land langszij te schieten. De centrumspits heeft het vizier niet op scherp en schiet huizenhoog over. Even later mag Zandman op herhaling, maar ook deze keer weet hij er geen worst van te maken. Voor eigen publiek laten de mannen van Henri Goeree zien hoe het wel moet. Sander Egbers is de gevierde man.

Beroerd verdedigen leidt de 3-0 van Bart Huizingh in. Als pal voor rust Egbers nummer vier in het net kegelt kan het blauwe legioen wel naar huis. Een verloren middag krijgt meer en meer gestalte. De ramspoed gaat maar door. Spelverdeler Dennis ter Burg moet er geblesseerd af, pfff, kan er ook nog wel bij. Ter Apel ’96 geeft geen cadeautjes en voert gestaag de score op. Jeroen Schoonbeek krikt de teller op naar zes. O, o, o, wat een ellende. 1, 2, 3, mokerslag. 4, 5, 6, over en uit. Black Sunday voor OVC ’21.

Stand 3C: Dalfsen 8-24, CEC 8-19, Dalen 7-16, EMMS 7-15, Ter Apel ’96 9-15, Weerdinge 9-15, SVV ’56 7-14, Twedo 7-9, Sleen 8-9, USV 9-9, OVC ’21 9-7, Musselkanaal 8-4, Gieten 9-3 en HODO 9-2.

Lees ook

Inloopspreekuur D66

OMMEN – Op maandag 6 december zou de fractie van D66 Ommen weer een inloopspreekuur houden in de Carrousel. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.