Home / orienteren op vrijwilligerswerk bij vrijwilligerspunt dalfsen

orienteren op vrijwilligerswerk bij vrijwilligerspunt dalfsen

Een groot deel van de bevolking geniet van het welverdiende pensioen. Mocht u op zoek zijn naar een nieuwe invulling van uw dag, dan kunt u wellicht als vrijwilliger iets betekenen voor een ander. Dit kan in groepsverband, bijvoorbeeld door samen met anderen in een tuin te werken, een uitje voor kwetsbare burgers bedenken en/of uitvoeren, een sportclub ondersteunen of een nieuwe Nederlander begeleiden.

Maar het kan ook individueel door bijvoorbeeld af en toe een mantelzorger te ontzien, een eindje te wandelen of fietsen met iemand die dat niet meer alleen kan of een bezoekje brengen aan iemand die weinig contact heeft met anderen.

Als dit u aanspreekt en u wil zich oriënteren op vrijwilligerswerk, in welke vorm dan ook, dan wil het Vrijwilligerspunt Dalfsen uw levenservaring en opgedane kennis en inzichten graag gebruiken/inzetten. Bezoek het Vrijwilligerspunt Dalfsen als u zich wil oriënteren op vrijwilligerswerk; www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl of 088-8508806. Mailen kan ook; info@vrijwilligerspuntdalfsen.nl. Op de site staan de openingstijden van de diverse locaties.

Lees ook

Lijsttrekkers D66 voor Dalfsen, Ommen en Hardenberg bekend

DALFSEN/OMMEN – De leden van D66 hebben voor de drie gemeentes in het Vechtdal de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.