Home / orgel en hobo in concerto in wh zwart hal

orgel en hobo in concerto in wh zwart hal

Evelyn (hobo) is op tv te zien en te horen in ‘Nederland Zingt’. Ze is vooral actief in kamermuziek- en kamerorkestverband, ook solistisch, en wordt regelmatig gevraagd op te treden tijdens koorconcerten. Als hobo- en pianodocente is ze verbonden aan de Barneveldse muziekschool.

Het dagelijkse werk van Marco den Toom (orgel) bestaat met name uit het componeren van christelijke liederen en gospels, het arrangeren en instrumenteren van bestaande muziek, het maken van opnamen voor radio, tv, cd en dvd, het begeleiden van christelijke koren en het verzorgen van orgelrecitals.

Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 14 euro inclusief koffie/thee met koek en een drankje en een hapje na afloop. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Reserveren is mogelijk via tel. 0572-371838 (Huetink) of tel. 038-4224079 (Boks), per e-mail: adhuetink@gmail.com of via de site: www.huetink-royalmusic.nl.

Lees ook

Voetbal Dalfsen

ASC’62 verliest van Quick’20 uit Oldenzaal ASC’62 speelde de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Quick’20 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.