Home / opbrengst collecte diabetes fonds bekendgemaakt

opbrengst collecte diabetes fonds bekendgemaakt

“Bedankt, Ommen! Wij zijn erg blij met de bijdrage van de collectanten, de gevers en iedereen die zich heeft ingezet voor het slagen van onze jaarlijkse collecte. Met de opbrengst van de collecte wordt belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling en de genezing van diabetes uitgevoerd”, zegt Hanneke Dessing, directeur van het Diabetes Fonds.

Mochten mensen de collectant aan de deur hebben gemist, dan kunnen ze ook een bijdrage leveren door te doneren op de website van het Diabetes Fonds www.diabetesfonds.nl of door Diabetes te sms’en naar 4333. Er wordt dan eenmalig 3 euro aan het Diabetes Fonds gedoneerd.

Kijk voor meer informatie op www.diabetesfonds.nl/collecte 

Lees ook

‘Samen voor Gezond Gewicht in het Vechtdal’

48 organisaties zetten handtekening onder het convenant REGIO – Woensdag 15 september zetten 48 organisaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.