Home / onderscheiding voor koorleden h williborduskerk

onderscheiding voor koorleden h williborduskerk

Dinie Logtenberg-Meijerink en Tonny Mars-Mollink ontvingen een ereteken in zilver met een oorkonde voor 40 jaar inzet voor het dameskoor en Betsie Bauwer-Habers ontving een ereteken met oorkonde voor 25 jaar inzet.

De zang tijdens deze viering werd verzorgd door het Dames- en herenkoor onder leiding van Miranda Temmink. Aan het einde van de viering werden de jubilarissen toegesproken door pastoor Hermens en Leo Kortstee, voorzitter van de locatieraad. Zij bedankten de jubilarissen voor hun inzet al die jaren als koorzanger.

Lees ook

Raad & Recht biedt gratis hulp bij jaarlijkse belastingaangifte

(Advertorial) OMMEN – Het Belastingteam van Raad en Recht biedt ook dit jaar weer gratis …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.