Home / ommer popkoor vocalious zoekt mannenstemmen

ommer popkoor vocalious zoekt mannenstemmen

Het kan al gauw een passie worden, want dàt doet het samenzingen in dit koor met de leden. Wil je hen binnenkort ook op zien treden om alvast van de sfeer te genieten? Op de Kerstmarkt van Ommen is het koor te horen en te zien, onder leiding van de alleskunnende dirigente, Karlijn Kunnen.

Vocalicious kenmerkt zich door diversiteit in repertoire en leeftijd, maar ook door omvang, saamhorigheid en enthousiasme. Je hoeft niet de ‘voice en looks’ van Waylon te hebben om met open armen ontvangen te worden: Popkoor Vocalicious uit Ommen zoekt mannenstemmen. Ze rollen nog net niet de rode loper voor je uit!

Popkoor Vocalicious uit Ommen is een jong en enthousiast gemengd popkoor met ongeveer tachtig leden. Ze zingen meerstemmige, voornamelijk recente popnummers in het Engels en ook onze eigen Nederlandse taal. Heren zijn van harte en vrijblijvend welkom kennis te maken met het koor tijdens een repetitie. Popkoor Vocalicious repeteert elke maandagavond van 19:30 tot 21:30 uur, in ‘De Kern’, Bouwstraat 23 in Ommen, vakanties uitgezonderd.

Je kan op de Facebookpagina een berichtje sturen, de beheerder probeert dan zo snel mogelijk te beantwoorden. Daarnaast kan je een kijkje nemen op de website van het popkoor. 

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.