Home / oktoberfest ozc sehr toll

oktoberfest ozc sehr toll

De voetbalkleding was ingeruild voor Lederhosen en Tiroler jurkjes, de bierglazen voor pullen en de muziek aangepast naar klanken uit de Alpen, gedraaid door dj Ausslag. Na een uur dik feest werd sportpark Westbroek opgeschrikt door een politieauto en een politiebusje die met hoge snelheid en zwaailichten voor de kantine stopten om daar – onder het mom van ‘Coptoberfest’ – de in politietenue geklede dames van OZC af te leveren.

Als klap op de vuurpijl kwam zanger Petro (onder andere bekend van het tv- programma ‘Man bijt Hond’) de zaal en dhr. Grondman nog even opzwepen, waarna het feest om 22.00 ten einde liep. De organiserende Supportersvereniging kijkt tevreden terug op een zeer geslaagd Oktoberfest.

Lees ook

Een tweede leven voor gevonden voorwerpen

In regio IJssel-Vecht gaan gevonden telefoons na drie maanden naar de Stichting Opkikker REGIO – …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.