Home / off the road rit in balkbrug klaar voor vijfde editie

off the road rit in balkbrug klaar voor vijfde editie

Na het overweldigend succes van de vorige edities belooft het dit jaar weer een mooi spektakel te worden. De MAC van Dedem organiseert deze editie van de Off the Road rit onder toezicht van de MON. Dat brengt enige veranderingen met zich mee voor de licentiehouders van de KNMV en MON.

Daarnaast is de locatie van de start en finish dit jaar gewijzigd; het grasbaanterrein van de MAC van Dedem is het afgelopen voorjaar helemaal op zijn kop gezet en van nieuw gras voorzien. De zodevorming is op dit moment nog niet optimaal, waarop het bestuur heeft besloten de start en finish van de Off the Road rit te verplaatsen naar De Kolonie 4. Hemelsbreed slechts een paar honderd meter verder.

Onderweg zullen de deelnemers ondervinden dat de route hier en daar iets gewijzigd waardoor er meer diversiteit is het parcours zit. En natuurlijk mag “De Brug” ook niet ontbreken. De organisatoren hebben er met medewerking van de diverse landeigenaren, c.q. gebruikers weer en hele mooie route van gemaakt.

Kortom, een mooie dag om eens kijkje te nemen bij de start/finish of langs de route van deze mooie Off the Road rit. Want tijdens de circa veertig kilometer lange route rond Balkbrug en omgeving kunt u de rijders ook mooie capriolen uit zien halen. Uiteraard zorgt de organisatie op het terrein aan De Kolonie ook voor de nodige catering voor zowel de rijders als de toeschouwers. Houd de Facebookpagina van de Off the Road rit in de gaten voor het laatste nieuws.

Lees ook

Inzameling Kledingbank

OMMEN – Op 8 december houdt de Kledingbank Ommen tussen 17.30 en 19.00 uur weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.