Home / noggusandnoggus start kerstverkoop met kerstmarkt in dalfsen

noggusandnoggus start kerstverkoop met kerstmarkt in dalfsen

De bezoekers van Noggus&Noggus vragen er al weken naar: ‘Wanneer komen de kerstartikelen weer?’ Zij kunnen vanaf heden hun hart ophalen. De medewerkers van Noggus&Noggus hebben de afgelopen weken hard gewerkt om de kerstspullen die het hele jaar door met karrenvrachten vol worden ingeleverd, uit te zoeken, te sorteren en op te poetsen. En er zitten heel wat prachtige spullen bij! In november organiseren de vestigingen in Staphorst en Dalfsen weer de traditionele kerstmarkten met bijzondere optredens en volop keuze.

Het programma:
Op zaterdag 11 november houdt Noggus&Noggus aan de Singel 19 in Dalfsen van 9.00 tot 16.00 uur een grote Kerstmarkt. Het aanbod is geweldig dit jaar, dus de bezoekers hebben volop keuze. Tussen het snuffelen door kunnen ze genieten van chocolademelk met een koekje.

Vanaf 13 november zullen ook de andere vestigingen van Noggus&Noggus in Ommen, Staphorst en Hasselt in kerstsfeer gebracht worden. Het assortiment zal tussentijds regelmatig worden aangevuld, zodat er voor iedereen bij elk bezoek iets moois te vinden is, dat past bij het eigen kerstgevoel in huis en tuin.

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Dochter in Friesland kocht een katertje van zes weken. Haar zoontje van zes wilde graag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.