nog een keer film schat van dalfsen

  In deze documentaire volgen de documentairemakers een jaar lang alle relevante ontwikkelingen rondom de schat van Dalfsen. De documentaire begint bij- en gaat uit van de kern: de schat zelf. Een van de meest indrukwekkende archeologische vondsten uit de geschiedenis van Europa. Kijkend naar de feitelijke vondsten van meer dan 5000 jaar oud, wordt in de documentaire een uniek beeld geschetst van de oorspronkelijke bewoners van het gebied, haar gewoonten en gebruiken.

  Daarnaast gaan de documentairemakers op zoek naar verbindingen met het heden; met de omgeving en bewoners van Dalfsen anno nu. De documentaire maakt op zachte en toch indringende wijze voelbaar dat de band tussen onze geschiedenis en wie we nu zijn onlosmakelijk is. Tickets zijn gratis en zijn te bestellen op www.theaterdestoomfabriek.nl of bij de Primera in Dalfsen

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.