Home / nipt verlies van korfballers dommerdieck

nipt verlies van korfballers dommerdieck

We ontvingen het volgende verslag:

“In de eerste helft was d´Ommerdieck de betere partij. Na 0-1 voor, was daar gelijk het antwoord van HHV 1-1. Na 2-2 wist d’Ommerdieck op twee punten voorsprong te komen 2-4  en 3-5. HHV wist terug te komen door tweemaal raak te schieten. De stand was weer gelijk 5-5. D’Ommerdieck wist weer raak te schieten, 5-6, maar HHV bracht de ruststand op gelijke hoogte 6-6.

Na rust wisselde Gerja Eijkenaar met Nienke Rijkeboer. D’Ommerdieck begon voortvarend en zorgde weer voor twee punten voorsprong 6-8. Daarna een mindere periode, waarin er veel geschoten werd door d’Ommerdieck , maar die helaas geen doel troffen. HHV kwam dichterbij en kwam voor ’t eerst in de wedstrijd voor te staan 9-8. De gelijkmaker van d’Ommerdieck was er in dezelfde minuut 9-9. Weer een doelpuntloze periode, waarin beide teams niet raak konden schieten.

HHV wist het eerst raak te schieten 10-9, d’Ommerdieck zorgde daarna gelijk voor de gelijkmaker. 10-10. Er stond nog 10 minuten op de klok en er waren veel doelpogingen bij beide teams, maar zonder resultaat. Met nog twee minuten voor tijd wist HHV raak te schieten 11-10. Zij gingen daarna op balbezit spelen, maar vlak voor tijd kreeg d’Ommerdieck een vrijebal toe gewezen. Helaas werd deze doelpoging afgefloten. Eindstand 11-10.

Doelpuntenmakers: Jasper Batterink 4x, Gerja Eijkenaar 2x,Jasper Ekkelenlamp , Robert Batterink, Agnes Compagner en Astrid Aalbers.

Zaterdag 25 november is d’Ommerdieck vrij. Zij spelen op 2 december in sporthal de Schakel tegen Oranje Zwart uit Zwolle. Aanvang 14.40 uur.”

Lees ook

ACO van Elderen start weer met de ACO-plus groep

(Advertorial) OMMEN – Begin september is ACO van Elderen weer gestart met de lessen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.