nieuw kunstgrasveld basisschool nieuwebrug officieel geopend

  Het oude veld was na jaren goed gebruik aan vervanging toe. Mede door diverse donaties en inzamelacties hebben de ouders voor het grootste deel het veld zelf kunnen aanleggen op de unieke locatie van OBS Nieuwebrug gelegen in het buitengebied van Ommen. Midden in de natuur krijgen de leerlingen hier onderwijs aangeboden.

  Obs Nieuwebrug kent momenteel een stijging van het leerlingaantal. Afgelopen schooljaar wist deze school in het buitengebied maar liefst negen nieuwe leerlingen aan te trekken in de onderbouw door natuur in het onderwijs te betrekken, regelmatig buitenonderwijs en goede scores op leerniveau.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.