Home / mama cafe dalfsen over drukke decembermaand

mama cafe dalfsen over drukke decembermaand

De organisatie schrijft;

“Herkennen jullie het als ouders? De drukke december maand is weer in aantocht. Sinterklaas en kerst worden overal uitbundig gevierd. Op school, het kinderdagverblijf, bij opa en oma en/of thuis. Super gezellig natuurlijk, maar ook ieder jaar weer een uitdaging voor jou/jullie als ouders. Hoe kun je op een speelse manier de drukte in banen leiden? Wat zijn leuke en praktische tips?

We willen na het kijken van een humoristische sketch van Brigitte Kaandorp met jullie als ouders in gesprek om zo ervaringen en tips uit te wisselen. Deze ochtend wordt gepresenteerd door de initiatiefnemers van het Mama Café: verloskundige/coach Wietske van Luipen van Puur Ouderschap (www.puur-ouderschap.nl) en Contextueel therapeut/gezinscoach Tineke van der Keijl van de Kapstok (www.de-kapstok.nl).

3 januari 2018 Kerstvakantie (geen Mama Café)
7 februari 2018
7 maart 2018

Over het Mama Café Dalfsen:

Het Mama Café is elke 1e woensdag van de maand van 9.30 tot 11.30 uur in het PlusCafé van kulturhus Trefkoele+ aan de Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen. Het Mama Café is laagdrempelig en vrij toegankelijk. Doelgroep zijn ouders en verzorgers en hun kinderen van 0- 4 jaar.
In het Mama Café Dalfsen kun je andere ouders ontmoeten, ervaringen uitwisselen en gezellig koffie drinken. De kinderen kunnen intussen lekker spelen. Regelmatig schuift een deskundige aan om wat meer te vertellen over de thema’s rondom opgroeien en opvoeden van jonge kinderen en het ouderschap.

Het Mama Café Dalfsen is een initiatief van verloskundige/coach Wietske van Luipen (Puur Ouderschap) en contextueel therapeut/gezinscoach Tineke van der Keijl (De Kapstok) en Kulturhus Trefkoele+ (bibliotheek, GGD IJsselland en speel-o-theek).

Voor meer informatie over het Mama Café: Facebook

Lees ook

Waterschap lanceert podcast Hoogwaterverhalen

REGIO – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) is dinsdag 12 oktober gestart met een podcast …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.