los muziektheater in ommen

  Dankzij drie programma’s bomvol indrukwekkende muzikaliteit, messcherpe teksten en hilariteit behoort LOS inmiddels tot de vaste waardes van cabaretland. De vier hooggehakte dames zijn nu rond de dertig, dus er moeten belangrijke keuzes worden gemaakt. Maar vastigheid is voor LOS natuurlijk droom en nachtmerrie tegelijk. Is de tijd van gekkigheid voorgoed voorbij? Of rollen Femke, Charlotte, Kim en Dookje ook in deze show weer van de ene in de andere komische en herkenbare situatie?

  Hun vierde voorstelling zit ook weer bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen, zoals ons publiek van ons gewend is. Wil je een leuke avond uit, dan ben je bij hen aan het juiste adres.

  LOS muziektheater werd uitgeroepen tot Meest Veelbelovend Talent door VARA HumorTV. Kent u deze meiden nog niet en bent u benieuwd naar hun nieuwe voorstelling VAST? Kom dan op zaterdag 25 november 2017 naar Theater Carrousel. Kaarten á € 16,00 kunt u reserveren via: www.theatercarrousel.nl 

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.