Home / lokale partij ommen houdt inloopuurtje in lemele

lokale partij ommen houdt inloopuurtje in lemele

Dit inloopuurtje is bestemd voor alle inwoners van de gemeente Ommen die vragen, opmerkingen of suggesties hebben aangaande de Ommer politiek. Dit geldt zowel voor individuele burgers als groeperingen. In de komende raadsvergadering gaat het vooral over het ontwerpbestemmingsplan buitengebied.

Maar ook wil de LPO tijdens het inloopuurtje specifieke zaken aan de orde brengen die Lemele betreffen. De partij hoort graag hoe u daar over denkt. Het inloopuurtje zal gehouden worden in Café-Restaurant De Driesprong aan de Hellendoornseweg 1 in Lemele. Iedereen is daar van harte welkom.

Lees ook

Kulturhus de Spil zet in op sportief programma-aanbod

NIEUWLEUSEN – Ondanks de beperkende maatregelen, slaan de partners Saam Welzijn, Kulturhus de Spil, Agnieten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.