Home / leden akkoord met samengaan dalfser voetbaljeugd

leden akkoord met samengaan dalfser voetbaljeugd

De opkomst was woensdagavond bijzonder hoog. Bij de voorafgaande informatiebijeenkomst was de kantine van SV Dalfsen tot de nok toe gevuld. Na afloop van deze bijeenkomst trokken beide verenigingen zich terug in het eigen gebouw, om afzonderlijk van elkaar over te gaan tot de stemronde. Bij SV Dalfsen stemden 87 leden voor en 2 tegen, terwijl bij ASC’62 bleek dat 74 leden voor stemden en 1 tegen.

Met deze overduidelijke JA-stem kunnen SV Dalfsen en ASC’62 verder werken aan een samengevoegde jeugdafdeling. De afgelopen maanden is in werkgroepen al hard en zeer enthousiast gewerkt aan het uitwerken van verschillende deelplannen hiervoor. Op enkele belangrijke thema’s heeft, waar nodig in samenspraak met het bestaande kader, een concrete uitwerking plaatsgevonden.

Nu de leden goedkeuring hebben gegeven aan de plannen, kunnen de stuurgroep en de verschillende werkgroepen verder. Zo kan men aan de slag met het vormen van het jeugdbestuur, het neerzetten van de verdere organisatie, het zoeken van (nieuwe) sponsoren, et cetera. Uiterlijk in februari 2018 beoordelen de besturen van SV Dalfsen en ASC’62 gezamenlijk of de samenwerking met ingang van seizoen 2018/2019 in alle opzichten realiseerbaar is.

Lees ook

Het Boek van de Week

Iedereen gaat wel eens graag naar buiten. Dan loop je door het stadspark, de hei …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.