Home / koloriet maakt kennis met de bouw

koloriet maakt kennis met de bouw

De kinderen konden eerst een kijkje nemen in de kantoren. Daar begint het allemaal: wat zijn de wensen, hoe moet het huis eruit gaan zien. Dan de bouwtekening maken en materialen uitzoeken. Daarna gingen de kinderen in de werkplaats kijken. Hier zagen ze grote stapels hout, kozijnen die bijna af waren. Zelf mochten ze aan de slag met het frasen van hun naam in een plank. Buiten konden ze oefenen met het bouwen van een muurtje. Het was een leerzame middag

Lees ook

‘Het zijn mensen die aan hun lot worden overgelaten’

Lopen voor nieuwe kansen DALFSEN – “Je zult maar op de verkeerde plek geboren worden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.