Home / kindermiddag sinterklaas bij de koppel

kindermiddag sinterklaas bij de koppel

Sinterklaas is weer in het land. Dat betekent dat er volop lekkernijen in de winkel liggen, zoals marsepein, speculaas en pepernoten. Bij De Koppel gaan de kinderen zelf een zoete traktatie maken in de vorm van een koekhuis. En niet zomaar een koekhuis, maar het allermooiste koekhuis….voor de Sint. Durf jij de uitdaging aan? Ook deze middag is er een pepernotenfondue, waarbij iedereen zijn eigen chocoladesmaak kan kiezen.

Zin in deze heerlijke middag? Geef je dan uiterlijk 30 november op! De middag begint om 13.30 uur en eindigt rond 15.30 uur. Voor informatie en opgave tel. 0523-273388. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten!

Lees ook

Webinar van KBO-PCOB

REGIO – KBO-PCOB Overijssel presenteert op vrijdag 23 april het webinar ‘Verbonden zijn rond zingeving’. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.