Home / kaarten sjoelen en samen eten in de olmen

kaarten sjoelen en samen eten in de olmen

Om 10.00 uur wordt gestart met een kopje koffie en een praatje. Daarna worden de sjoelbakken en speelkaarten in gebruik genomen. Er zijn doorgaans drie sjoelbakken in gebruik, de puntentelling wordt bijgehouden en aan het eind van de ochtend wordt de winnaar bekend gemaakt. Wie liever gaat kaarten is vrij om daar ‘aan te schuiven’ en mee te doen aan het kaartspel dat in onderling overleg gespeeld wordt.

Tegen 11.45 uur worden de tafels weer vrij gemaakt en gedekt voor de warme maaltijd. Wie zin heeft kan mee-eten. Hiervoor moet u zich wel een dag van te voren aanmelden bij tel.: 0529-484499. Iedereen is welkom.

Lees ook

Boerenmarkt Vilsteren

VILSTEREN – op zaterdag 18 september tussen 11.00 en 16.00 uur is er weer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.