Home / jongeren and smon welzijn organiseren succesvolle spooktocht

jongeren and smon welzijn organiseren succesvolle spooktocht

De kinderen werden om 19:00 uur verwelkomd in jeugdsoos het Palthehonk waar zij werden verdeeld in groepjes. Om de 10 minuten werden de groepjes naar buiten gestuurd waar hen een spannend verhaal werd verteld over de verdwenen boswachter met zijn lantaarn. Vervolgens werden de groepjes het eng aangeklede Palthebos ingestuurd. Het was donker, er waren spannende geluiden en enge spoken die de kinderen de stuipen op het lijf jaagden.

Tijdens de spooktocht moesten de kinderen vragen beantwoorden of opdrachten uitvoeren om een letter te krijgen waar vervolgens een woord van gemaakt kon worden. Na afloop was er een lekker broodje knakworst met wat fris voor de kinderen waarna de kinderen richting huiswaarts mochten. Al met al een heel succesvolle avond. SMON Welzijn wil alle jongeren, vrijwilligers en het Palthehonk bedanken voor de fijne samenwerking.

Lees ook

Geen trainerswissel heren 1 en 2 bij ASC’62

DALFSEN – Het contract met Piet de Jong (37) lag al vast tot en met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.