Home / inloopavond bij zonnepark dalfsen

inloopavond bij zonnepark dalfsen

Een duurzame, toekomstbestendige energievoorziening zodat Nederland niet alleen minder afhankelijk wordt van (de import van) fossiele brandstoffen, maar we ook beter met het milieu om gaan. Ook de gemeente Dalfsen streeft naar alternatieve, duurzame energieopwekking. Om hier uiting aan te geven is er een initiatief voor het realiseren van een nieuw zonnepark aan de Hoevenweg 15b te Dalfsen. Op woensdagavond 29 november wordt hierover een inloopavond georganiseerd.

Tijdens deze avond wordt u geïnformeerd over zonne-energie en zonneparken in het algemeen, voorbeelden van landschappelijke inpassing van zonneparken, informatie over hoe geïnteresseerden kunnen participeren in het project en er is de gelegenheid tot het stellen van vragen. Het doel van de avond is het vergaren van lokale kennis over het gebied, evenals input met betrekking tot hoe u vindt dat het zonnepark eruit zou kunnen zien. Op basis van de inbreng op de inloopavond wordt bekeken hoe het initiatief verder zal worden uitgewerkt.

Geïnteresseerden zijn welkom om tussen 19.00 uur en 21.00 uur langs te komen in Hotel Restaurant Het Roode Hert te Dalfsen. Datum: 29 november 2017 Tijd: 19.00 -21.00 uur Locatie: Het Roode Hert Hessenweg 41 7722 PJ Dalfsen. Kijk voor meer informatie op www.powerfield.nl 

Lees ook

Na 20 jaar afwezigheid weer een USV vrouwen 1

NIEUWLEUSEN – Na een periode van 20 jaar afwezigheid staat er komend seizoen voor USV …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.