Home / indrukwekkende voorstelling in theater de stoomfabriek

indrukwekkende voorstelling in theater de stoomfabriek

Het was een indrukwekkende voorstelling over kindsoldaten, waarbij aan het eind van het verhaal een 12-jarige Syrische vluchteling (sinds vier maanden in Nederland/Nieuwleusen) in zijn moedertaal vertelde over zijn leven in Syrië en de vlucht met zijn familie.

Op de dagen erna mochten kinderen uit de groepen 7 en 8 van basisscholen in de gemeente Dalfsen naar de Stoomfabriek om het stuk ook te zien. Amnesty International maakt het project tenslotte compleet door een aantal themalessen te verzorgen op de scholen. Het totale project is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de gemeente Dalfsen.

Fotograaf: Adriaan Holsappel

Lees ook

70 jaar Molukkers in Ommen (1)

OMMEN – Dit jaar maart was het precies 70 jaar geleden dat in Rotterdam de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.