hospice t huis de pastorie koopt pand bloemendalstraat

  Een gast van het hospice heeft enige tijd geleden een aanzienlijk legaat nagelaten aan het hospice, een groot gebaar, met als bestemming het Hospice Dalfsen. Hiermee werd de financiële basis gelegd om het pand aan te kopen, de aanvullende financiering werd gevonden in een lening onder gunstige voorwaarden. Door het in eigendom verkrijgen van het huis worden de exploitatielasten lager dan de eerder betaalde huurlasten.

  Met VechtHorst werd overeenstemming bereikt over de aankoop van het pand en woensdag overhandigde de heer Waarsing, directeur/bestuurder van VechtHorst de sleutel aan Herma Nap en Jan Hamhuis van de Hospice Groep Vechtzathe en Tineke Meijerink en Frank Schutte van de Stichting Vrienden van Hospice ’t Huis De Pastorie.

  Een heugelijk feit waar alle partijen blij mee zijn. Het verkregen legaat kon worden besteed aan het gezamenlijke doel om ongeneeslijk zieke mensen in hun laatste levensfase bij te staan. De kostenbesparing die het oplevert helpt dit realiseren. De steun van vele vrienden blijft desondanks hard nodig om deze warme plek te kunnen blijven bieden aan gasten en hun naasten.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.