gzg heren 1 kroont zich tot winterkampioen

  De eerste helft verliep voor GZG niet zonder slag of stoot. Jaurik Roelfsema zette de thuisploeg op het goede spoor met een vroeg doelpunt, maar door goals van Epe uit een strafcorner en een strafbal werd die voorsprong snel weer teniet gedaan. Dankzij Martijn de Bondt kwam de ruststand op 2-2 te staan.

  Na de rust hielp Wouter Verlaan GZG in het zadel door de 3-2 op het scorebord te zetten. De 4-2 volgde van de stick van Roelfsema, die zijn tweede goal van de dag maakte. In het slot van de wedstrijd maakte Epe nog een aansluitingstreffer uit een strafcorner, maar de buit was op dat moment al binnen voor GZG.

  Volgens Verlaan, die werd verkozen tot man van de wedstrijd, vormde de overwinning een mooi slotstuk van een succesvolle eerste seizoenshelft. ‘We waren in de eerste helft van dit duel even de grip kwijt, maar domineerden daarna weer zoals we dit seizoen willen doen. Met de steun van het publiek toonden we de wilskracht die nodig was om te winnen en met een goed gevoel de winterstop in te gaan.’

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.