grotere opkomst bij winter fair in hardenberg dan vorig jaar

  “Het overtrof al onze verwachtingen. Enkele stands waren op de eerste dag al uitverkocht en moesten voor de zaterdag en zondag extra aangevuld worden. We zijn ontzettend trots op dit resultaat en het geeft een energie boost voor volgend jaar”, zei organisator Annie Kolthof.

  In totaal telde Winter Fair ruim 160 deelnemers en daarmee was de beursvloer volledig uitverkocht. Het aanbod was groter dan voorgaande jaren en varieerde van interieur, kleding, uiterlijke verzorging tot kunst en delicatessen en bloem- en groeiproducten. “Exposanten waren tevreden en waren net als wij erg blij met de overweldigende belangstelling. Voor ondernemers zorgde dit voor een goede verkoop, omdat bezoekers massaal hun winteraankopen deden. Er stonden zelfs files naar Hardenberg, dat hebben we voor Winter Fair nog nooit meegemaakt! Veel deelnemers waren zo enthousiast dat ze zich direct hebben ingeschreven voor 2018. Dat is fantastisch”, aldus Kolthof.

  Succesvolle nieuwe datum
  Winter Fair werd dit jaar niet eind november, maar een aantal weken eerder gehouden. Kolthof: “Een bewuste keuze, want eind november bleek te dicht op de winterperiode te zitten. Uit landelijk en eigen onderzoek onder bezoekers bleek dat een meerderheid haar winteraankopen in het begin van november doet. Daarom hadden we de datum naar voren gehaald en dat bleek een schot in de roos. Voor volgend jaar gaan we Winter Fair opnieuw in het tweede weekend van november aanbieden en dan gaan we opnieuw alles uit de kast halen om dit succes te herhalen of liever nog te overtreffen.”

  Bezoekers uit heel Nederland

  Bezoekers waren heel positief over de sfeervolle aankleding van het evenement en de gezellige sfeer die heerste op Winter Fair. Met name de sfeervolle terrassen vielen erg in de smaak, evenals het entertainmentprogramma met livemuziek en een speciale knutselhoek voor kinderen. “Winter Fair heeft een trouwe achterban opgebouwd die ieder jaar weerkomen. Uit de entreeregistratie bleek dat we dit jaar ook veel nieuwe bezoekers mochten verwelkomen. Niet alleen uit de provincies Overijssel, Drenthe en Gelderland, maar uit heel Nederland. Zo kwamen er bezoekers uit Breda, Maastricht, Rotterdam en Amsterdam. Het zorgde er voor dat we drie mega drukke dagen beleefden. Echt super!”, aldus Kolthof.

  In 2018 wordt Winter Fair georganiseerd op 9, 10 en 11 november in Evenementenhal Hardenberg. Meer informatie: www.winterfair-hardenberg.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.