Home / groen gebogen winnaar energy pitch overijssel 2017

groen gebogen winnaar energy pitch overijssel 2017

De initiatieven kwamen uit Dalfsen, Enschede, Noord-Deurningen en Raalte. De winnaar gaat de voucher van 10.000 euro besteden aan activiteiten en middelen om de samenwerking met de buurt goed van de grond te krijgen.

De plannen van Groen Gebogen, Holzik Stables, Duurzaam Noord-Deurningen en Energie(k) Westdorp werden door de vakjury beoordeeld op technische innovatie, financiële haalbaarheid en de mate waarin de projecten bijdragen aan de lokale economie en samenleving.

De jury was gecharmeerd van alle vier de projecten, maar vond het plan van Groen Gebogen het beste voldoen aan de criteria. Een charmant initiatief, dat goed contact heeft met de benodigde partijen én ook een innovatieve techniek gaat toepassen.

Lees ook

Ook in Dalfsen waren de winkeliers de lockdown beu

DALFSEN – “Ondanks dat er al iets was uitgelekt, heb ik met enige spanning en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.