Home / gezelligheidsbridge in emmagebouw

gezelligheidsbridge in emmagebouw

De eerste proef met deze gezelligheidsbridge in oktober was een groot succes: er meldden zich maar liefst 24 enthousiaste bridgers. Er is geen sprake van een competitie, dus ook geen uitslag na afloop; de ontmoeting met andere bridgers is even belangrijk als het spel zelf.

Er wordt ieder half uur gewisseld, maar men mag zelf bepalen hoeveel spellen men in die tijd wil spelen. Spelers die nog niet zo ervaren zijn, krijgen alle kans om met alle kaarten open op tafel een spel nog even na te spelen. Dit alles houdt uiteraard in, dat er meer gepraat wordt dan gebruikelijk is op competitieavonden van de club, maar dat hoort er allemaal bij. Na twee tafels is er een kwartier pauze.

Wie wil meedoen moet er even voor 15.30 uur zijn, maar wie eerder naar huis wil kan rustig gaan. De toegangsprijs bedraagt 3 euro, een deel daarvan wordt besteed aan wat versnaperingen.

Lees ook

Interessepeiling glasvezel Nieuwleusen succesvol

DELTA Fiber Netwerk start met campagne onder 650 huishoudens NIEUWLEUSEN – Voldoende interesse voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.