Home / extra tijd breekt balkbrug op

extra tijd breekt balkbrug op

“Zuur en onverdiend”, vond de teleurgestelde Dik Runherd. “We hadden op z’n minst een punt verdiend tegen een goede en sportieve tegenstander, in een attractieve wedstrijd.” De thuisploeg, vorig seizoen nog uitkomen in de derde klasse begon overrompelend. Nadat Balkbrug de eerste storm had overleefd kwam het duel in balans. Na de thee had ‘de Balk’ zo maar op voorsprong kunnen komen.

Lennart Baas moest oog-in-oog met doelman Marnick Pinxsterhuis zijn meerdere erkennen en na een uurtje ballen zette Steven Zwiers de plaat tegen een flankbal van Wouter Scholte. Pinxterhuis had een engeltje op de lat zitten. Via het aluminium ketst de kopbal terug het speelveld in. Domme pech voor Runherd en de zijnen. Terwijl de klok voorttikte zag het er niet slecht uit voor Balkbrug. Topscorer Rody Lunenborg lag aan de ketting bij Nick Jansen en werd gewisseld. “Ja, dan denk je de angel is er uit”, sipt Runherd na. “Dan is het toch bitter dat het alsnog mis gaat.” Terwijl een waterig zonnetje langzaam maar zeker wegzakt en de temperatuur op sportpark De Baete daalt en de wedstrijd lijkt dood te bloeden is er dan toch die goal van Kreulen, die Balkbrug in rouw drukt.

Stand 4E: Steenwijkerwold 6-14, Ruinen 6-13 (+9), Oranje Zwart 6-13 (+6), De Blesse 7-13, VENO 6-12, Oldholtpade 7-12, Pesse 5-10, Balkbrug 7-10, Old Forward 6-9, Wacker 7-9, Steenwijk 6-7, Kraggenburg 7-3 (-19), RKO 7-3 (-20) en BEW 7-3 (-21).

Lees ook

Vechtdal Wonen en Vitaal Vechtdal bundelen de krachten

OMMEN – Woningstichting Vechtdal Wonen sluit zich aan bij Vitaal Vechtdal. Vitaal Vechtdal is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.