Home / extra geld voor toeristisch centrum ommerschans

extra geld voor toeristisch centrum ommerschans

Het bedrag werd extra toegekend naast de 25.000 die in de commissie cultuur afgelopen maand al was toegezegd door de gedeputeerde. Moniek Kleinsman: “We roepen de twee Overijsselse Kolonies Willemsoord en Ommerschans ook op om te kijken waar samenwerking mogelijkheid. Ook hier liggen kansen voor de Overijsselse economie en toerisme.”
De voormalige Koloniën van Weldadigheid zijn eind vorig jaar door het Rijk genomineerd voor de Werelderfgoedlijst. Het Werelderfgoedcomité besluit medio volgend jaar of de voormalige koloniën een plek krijgen op de werelderfgoedlijst.

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.