echtpaar hekman brinkman zestig jaar getrouwd

  “Als je altijd ‘buiten’ hebt gewoond en uitzicht over de landerijen hebt gehad, is het nu wel even wennen”, zeggen beide. “Maar gezien ons beider leeftijd (82) – en binnenkort 83 – wonen wij hier goed. Het uitzicht is ook goed, maar anders. Het is goed zo”, zeggen beide elkaar begrijpend en veelzeggend aankijkend.

  Hendrik Jan werkte na de lagere school thuis, kort bij de firma Schagen en Heidemij. Daarna ruim 37 jaar bij een veevoederbedrijf in Nieuwleusen. Jenny werkte na de lagere school bij enkele gezinnen en na hun huwelijk zorgde zij voor het gezin. Zij mocht graag in de tuin werken en was ook graag bezig met verzorging van wat kleinvee en enkele kippen.

  “Wij zijn geen verenigingsmensen en gaan ook niet veel uit. Boodschappen doen we zaterdags altijd met één van de kinderen en als het mooi weer is ga ik met de scootmobiel”, zegt Hendrik Jan.  En we mogen graag naar onze kinderen en kleinkinderen gaan.”

  Het gezin heeft drie kinderen (zonen), vier kleinkinderen, twee achterkleinkinderen en het derde achterkleinkind laat niet lang meer op zich wachten. Het feest werd met familie, buren en verdere kennissen gevierd bij Café-restaurant Het Roode Hert in Dalfsen. Burgemeester Han Noten kwam op de fiets en in de regen het diamanten echtpaar in De Hulstkampen feliciteren.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.