Home / discussieer in balkbrug mee over robotica

discussieer in balkbrug mee over robotica

Geïnteresseerden die het boek hebben gelezen en ook graag hun mening willen delen over robotica kunnen zich aanmelden voor deze discussie avond via bib.balkbrug@bibliotheekhardenberg.nl. De avond is toegankelijk voor zowel leden als niet leden. Vanaf 19.00 uur bent u welkom voor koffie of thee. De discussie start om 19.30 uur.

De hele maand november staat in het teken van Nederland Leest. Het thema dit jaar is Robotica. Gedurende de hele maand kun je, je met boeken, films, lezingen en andere activiteiten onderdompelen in dit spannende thema. Er staan verschillende activiteiten gepland waaronder deze discussieavond in Balkbrug.

Tijdens Nederland Leest kunnen leden en niet leden van de bibliotheek gratis het boek ‘Ik, robot’ ophalen in de bibliotheek. Let wel op: deze actie geldt zolang de voorraad strekt.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.