dames morrenhof jansen dalfsen lopen opnieuw averij op

  Dalfsen gaf vlak voor rust en vlak erna heel simpel een voorsprong weg. In plaats van afstand te nemen liet de thuisploeg de tegenstander steeds komen. De fysiek sterke tegenstander wist daar wel raad mee. Dalfsen begon goed en nam onder andere via Jill Kooy, Sharon Mooiweer en de strafballen van Nele Antonissen een 8-4 en 10-7 voorsprong. Nog voor rust kwamen de bezoekers terug tot een 12-12 ruststand. Na de hervatting nam Dalfsen opnieuw twee punten voorsprong maar daarna zakte de ploeg weer in. Vooral door het fysieke werk van de bezoekers, waar Dalfsen niet tegen opgewassen was, nam Quintus een 19-20 voorsprong.

  Eerst werd Kooij zeer hard getackeld maar kort erna kostte de ‘revanche’ haar een rode kaart en mocht zij plaatsnemen op de tribune. Het was ook vooral aan Nele Antonissen te danken dat Dalfsen niet verder op achterstand kwam. Zij schoot twee strafballen op rij er feilloos in. Er volgde een zeer spannende slotfase waarin beide ploegen de winst naar zich toe hadden kunnen trekken. Dalfsen had de laatste mogelijkheid. Zij hadden in de laatste halve minuut balbezit, speelden die goed uit, maar het schot in de laatste seconde werd uitstekend door de keeper uit de hoek getikt. Eindstand 25-25.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.