Home / cultureel cafe dalfsen alles begint bij bach

cultureel cafe dalfsen alles begint bij bach

Dit boek over klassieke muziek stond in een mum van tijd op allerlei tiplijsten. Het is een toegankelijk en vermakelijk begin van een muzikale ontdekkingstocht.

Merlijn Kerkhof in zijn boek: “Het publiek dat op klassieke muziek afkomt is vijftig tinten grijs. Blank, hoogopgeleid, maar vooral: oud. Hoe vaak heb ik niet meegemaakt dat ik de jongste was in de zaal? Ik ben negenentwintig op het moment dat ik dit schrijf – zo jong is dat nou ik weer niet”.

Merlijn Kerkhof, zoon van een popmuzikant, is regelmatig te horen op zowel radio 3FM als op Radio 4. Meeslepend vertelt hij over de herkomst van (klassieke) muziek. Zelfs wanneer je zou denken ‘klassieke muziek is niets voor mij’, dan nóg weet Merlijn Kerkhof op zo’n enthousiasmerende wijze te vertellen dat het plotseling gaat leven.

Kerkhof is schrijver en voormalig redacteur en columnist bij NRC Next. Momenteel is hij muziekjournalist en recensent bij De Volkskrant.

Toegangsbewijs
Entree € 7,50, E-tickets verkrijgbaar via de website www.cultureelcafedalfsen.nl of aan de balie van bibliotheek Dalfsen / Nieuwleusen.
Toegangskaarten zijn ook te koop bij The Read Shop Schuurman, Bloemendalstraat 10, Dalfsen en bij Primera, Prinsenstraat 5C, Dalfsen en aan de zaal, mits niet uitverkocht.

Meer informatie is te vinden op www.cultureelcafedalfsen.nl

Lees ook

Raad & Recht biedt gratis hulp bij jaarlijkse belastingaangifte

(Advertorial) OMMEN – Het Belastingteam van Raad en Recht biedt ook dit jaar weer gratis …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.