Home / crescendo brengt ongewone verjaardagstraktatie

crescendo brengt ongewone verjaardagstraktatie

Het bestuur wil de verjaardag van Crescendo niet voor zichzelf houden. “We willen onze oude vrienden weer eens opzoeken. Als u in Ommen woont en in 2018 honderd jaar of ouder wordt, dan komt Crescendo u gratis een serenade brengen. Wij hebben een goed archief, dus ouderwetse liedjes en marsen kunnen wij wel spelen. Wellicht heeft u zelfs een verzoeknummer. Deze aanbieding geldt ook voor oud-Ommenaren, die elders in de regio wonen. Neem contact op met ons, dan overleggen wij met u waar en wanneer de serenade plaats vindt.”

info@crescendo-ommen.nl

Lees ook

Raad & Recht biedt gratis hulp bij jaarlijkse belastingaangifte

(Advertorial) OMMEN – Het Belastingteam van Raad en Recht biedt ook dit jaar weer gratis …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.