Home / college dalfsen bezoekt inwoners nieuwleusen

college dalfsen bezoekt inwoners nieuwleusen

De informatieavond wordt georganiseerd in samenwerking met Plaatselijk Belang Nieuwleusen. Onderwerpen die in ieder geval aan de orde komen zijn het armoedebeleid, leerlingenvervoer, Kulturhus De Spil, de integratie van vergunninghouders en de Jagtlusterallee.

Verder hoort het college graag wat er bij de inwoners leeft. Daarom is er tijdens de informatieavond de mogelijkheid om vragen te stellen aan de collegeleden. Het is ook mogelijk om vragen uiterlijk 14 november te mailen naar h.stam@dalfsen.nl. De vragen worden tijdens de informatieavond beantwoord. De wijkuitvoerder is aanwezig om vragen op het gebied van de openbare ruimte te beantwoorden.

Lees ook

Ster van Zwolle zoeft langs Dalfsen richting Vilsteren en Ommen

DALFSEN – Afgelopen zaterdag was het weer zo ver. In Zwolle werd om 12.00 uur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.