christenunie ommen zet vrijwilligers in het zonnetje

  Vrijwilligers zijn actief op het sportveld, in de cultuur en de natuur, in het plaatselijk belang. Ze doen iets met kinderen, of steunen ouderen. Ze zijn actief in kerken, of rijden mensen naar een ziekenhuis, ze helpen vluchtelingen. Er wordt wat afgewerkt door vrijwilligers. Het zijn Mensen van waarde.

  De Christenunie Ommen maakt de aandacht voor die vrijwilligers tot een van de speerpunten van aandacht in de komende periode. Op de Nationale Vrijwilligersdag op 7 december komt de ChristenUnie er voor het eerst mee naar buiten. Op die dag zet de partij een vrijwilliger centraal. Begin 2018 worden alle opgegeven vrijwilligers even in het zonnetje gezet. De ChristenUnie wil zo haar waardering laten zien laten zien voor mensen die actief zijn in de Ommer samenleving.

  De ChristenUnie nodigt u uit om een vrijwilliger op te geven voor deze ‘mensen-van-waarde-actie’. Dat kan heel eenvoudig. Kent u iemand die u wilt voordragen, omdat hij of zij zich met hart en ziel inzet voor Ommen, of vrijwilligerswerk doet in uw organisatie of omgeving, geef die dan op. Dat kan eenvoudig met een mailtje. Kent u zo iemand, geef hem of haar dan op.

  Wat wil de partij graag weten? Natuurlijk wie u voordraagt en waarom. Naam, (email)adres en telefoonnummer van degene die wordt voorgedragen zijn belangrijk. Vergeet ook niet om uw eigen naam en adres te vermelden, zodat de partij ook nog even contact kan zoeken, als het wat meer informatie nodig heeft. Bovendien nodigt de ChristenUnie Ommen u graag uit bij de gelegenheid, waar de vrijwilligers in het zonnetje worden gezet.

  De ChristenUnie hoopt dat er veel vrijwilligers worden aangedragen uit de breedte van de Ommer samenleving. Kent u iemand die als vrijwilliger volgens u het verschil maakt, geef hem of haar op. Dat kan tot en met 6 december. U kunt een mail te sturen naar: : vanwaarde@ommen.christenunie.nl.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.