Home / christenunie brengt bezoek aan oudleusen

christenunie brengt bezoek aan oudleusen

Het bestuur vraagt aandacht voor de leefbaarheid. Hierbij is met name ook de mogelijkheid van passende uitbreiding op z’n plek. De mogelijkheid voor jonge gezinnen om zich hier te kunnen / te blijven vestigen is van groot belang, voor scholen, verenigingen en een sociaal gezonde kern. Dat geldt ook voor het wonen in combinatie met zorg. Gelukkig is men in Oudleusen onderling sterk verbonden. Het onlangs aangelegde evenemententerrein wordt positief ontvangen en kan hieraan bijdragen.

Daarnaast werd er aandacht gevraagd voor veiligheid langs de N340. De onderwerpen duurzaamheid en vrijwilligersinzet geven ook de nodige gespreksstof, net als het blijvend en op tijd betrekken van belanghebbenden (en vaak heeft het pb Oudleusen een rol) bij planontwikkelingen. Inwoners, organisaties en overheid hebben allemaal een taak in het leefbaar houden van de kernen.
“Een mooie oogst voor het maken van het verkiezingsprogramma”, geeft Luco Nijkamp aan.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.