cda toeristisch centrum ommerschans goed voor toeristen en unesco

  Extra
  Tijdens de Statenvergadering is 25.000 euro extra toegekend naast de 25.000 die in de commissie cultuur afgelopen maand al was toegezegd door de gedeputeerde. Moniek Kleinsman: “We roepen de twee Overijsselse Kolonies Willemsoord en Ommerschans ook op om te kijken waar samenwerking mogelijkheid. Ook hier liggen kansen voor de Overijsselse economie en toerisme”.

  2018, jaar van Ommerschans?
  De voormalige Koloniën van Weldadigheid zijn eind vorig jaar door het Rijk genomineerd voor de Werelderfgoedlijst. Ook in Drenthe en Friesland liggen voormalige koloniën van Weldadigheid. In Frederiksoord, Wilhelminaoord en Veenhuizen. Het Werelderfgoedcomité besluit medio volgend jaar of de voormalige koloniën een plek krijgen op de werelderfgoedlijst.

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.