Home / black friday in ommen

black friday in ommen

Het fenomeen ‘Black Friday’ is overgewaaid vanuit Amerika. Daar staat Black Friday bekend als een dag waarop consumenten massaal uitrukken om inkopen te doen voor bijvoorbeeld kerstmis. Mede door de aantrekkende economie is Black Friday in Nederland sterk in opkomst. Zo vlak voor de feestdagen – en met het oog op het naderende Sinterklaasfeest – past het goed. Detailhandel Nederland heeft dit jaar dan ook hooggespannen verwachtingen voor de decembermaand.

Lees ook

Leerlingen De Polhaar lopen alternatieve wandeldriedaagse

DALFSEN – De oudervereniging van De Polhaar liet zich niet ontmoedigen door de afgelasting van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.