Home / bijeenkomst instructie verantwoord alcohol schenken in gemeente dalfsen

bijeenkomst instructie verantwoord alcohol schenken in gemeente dalfsen

Tijdens deze bijeenkomst ontvangen barvrijwilligers informatie en concrete praktische handvatten en kunnen zij gratis een certificaat behalen.
Op tijdstippen dat er alcohol mag worden geschonken, moet minimaal één barvrijwilliger aanwezig zijn die een instructie verantwoord alcohol schenken (IVA) heeft gevolgd en als zodanig staat geregistreerd. Hiermee voldoen vrijwilligersorganisaties aan de nationale Drank- en horecawet.

Aanmelden kan tot uiterlijk 23 november 2017 door een e-mail te sturen naar w.velderman@dalfsen.nl. Vermeld daarin duidelijk naar welke bijeenkomst de voorkeur uitgaat, alsmede de volledige naam, geboortedatum, geboorteplaats en de naam van de vereniging/stichting/instelling. Dit omwille van het beoogde persoonlijke certificaat. Er is een maximum aantal deelnemers van ongeveer 25 personen per bijeenkomst. Bij meer dan 25 aanmeldingen beperkt de gemeente het aantal deelnemers per vereniging.

De IVA-bijeenkomsten zijn gepland op dinsdagavond 28 november (Kulturhus De Mozaïek, Lemelerveld), woensdagavond 29 november (Trefkoele+, Dalfsen) en donderdagavond 30 november (‘t Witte Peerd, Nieuwleusen). Deelname aan de bijeenkomst is gratis. De bijeenkomsten duren ongeveer twee uur en starten om 19.00 uur.

Ook online kan IVA-certificaat behaald worden. Via w.velderman@dalfsen.nl geeft de gemeente graag ondersteuning.

Lees ook

Het Boek van de Week

Iedereen gaat wel eens graag naar buiten. Dan loop je door het stadspark, de hei …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.