Home / bazar wiekelaar vrijdagavond van start

bazar wiekelaar vrijdagavond van start

De opbrengst wordt gebruikt voor de keukeninrichting van De Wiekelaar in Oudleusen. De vele spellen: zoals het schieten met een geluksbaan, de grote sjoelbak, een kleine(re) sjoelbak, het klompenbalspel, touwtje trekken en nog meer behendigheids- en competitiespellen staan weer opgesteld in de Wiekelaar. Spijkerbroekhangen is nieuw. Ook staat het “bierpul-schuiven” opgesteld.

Een groot aantal vrijwilligers (van alle verenigingen die gebruik maken van De Wiekelaar) staat achter de stands. De hoofdprijs van de grote verloting is een half varken, beschikbaar gesteld door Johnny Hogenkamp. Op het rad van avontuur zijn talloze prijzen te winnen, waaronder vleesschotels, taarten, zelfgebakken ‘krentestoete’, levensmiddelen-pakketten en fraaie interieurartikelen. In de “opruimronde” op de zaterdagavond gaan veel mooie prijzen de deur uit. De verse oliebollen uit eigen keuken zijn natuurlijk beide dagen verkrijgbaar.

Op vrijdagavond start de bazar vanaf 20.30 uur, zaterdagmiddag is er de kinderbazar vanaf 14.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdagavond vanaf 20.30 uur. Het belooft een paar gezellige dagen te worden in De Wiekelaar. De commissie heeft alle sponsors en adverteerders van de bazar van De Wiekelaar uitgenodigd aanwezig te zijn op het jaarlijkse evenement. Daarnaast nodigt de commissie alle belangstellenden, gebruikers en dorpsgenoten uit het gezellige, traditionele festijn te bezoeken.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Home / bazar wiekelaar vrijdagavond van start

bazar wiekelaar vrijdagavond van start

De opbrengst wordt gebruikt voor de keukeninrichting van De Wiekelaar in Oudleusen. De vele spellen: zoals het schieten met een geluksbaan, de grote sjoelbak, een kleine(re) sjoelbak, het klompenbalspel, touwtje trekken en nog meer behendigheids- en competitiespellen staan weer opgesteld in de Wiekelaar. Spijkerbroekhangen is nieuw. Ook staat het “bierpul-schuiven” opgesteld.

Een groot aantal vrijwilligers (van alle verenigingen die gebruik maken van De Wiekelaar) staat achter de stands. De hoofdprijs van de grote verloting is een half varken, beschikbaar gesteld door Johnny Hogenkamp. Op het rad van avontuur zijn talloze prijzen te winnen, waaronder vleesschotels, taarten, zelfgebakken ‘krentestoete’, levensmiddelen-pakketten en fraaie interieurartikelen. In de “opruimronde” op de zaterdagavond gaan veel mooie prijzen de deur uit. De verse oliebollen uit eigen keuken zijn natuurlijk beide dagen verkrijgbaar. Op vrijdagavond start de bazar vanaf 20.30 uur, zaterdagmiddag is er de kinderbazar vanaf 14.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdagavond vanaf 20.30 uur.

Het belooft een paar gezellige dagen te worden in De Wiekelaar. De commissie heeft alle sponsors en adverteerders van de bazar van De Wiekelaar uitgenodigd aanwezig te zijn op het jaarlijkse evenement. Daarnaast nodigt de commissie alle belangstellenden, gebruikers en dorpsgenoten uit het gezellige, traditionele festijn te bezoeken.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.