Home / bazar de wiekelaar succesvol verlopen

bazar de wiekelaar succesvol verlopen

De bazarcommissie, bij monde van commissievoorzitter Willem Goos was heel tevreden. “Met veel vrijwilligers is er hard gewerkt, maar zonder de bezoekers kan de bazar niet!”, zo sprak hij zaterdagavond laat. Dit was zijn laatste bazar als voorzitter van de werkcommissie en dat werd een bijzonder afscheid. Het aanwezige publiek begon spontaan te zingen: “Willem bedankt!” en dat deed hem heel goed.

Veel mensen wisten de weg naar De Wiekelaar te vinden. De kinderbazar was heel gezellig en veel toekomstige gebruikers hebben kennis gemaakt met De Wiekelaar. De superverse oliebollen vonden gretig aftrek en waren op sommige momenten zelfs uitverkocht. De spelletjes werden goed bezocht. Door de medewerking van veel vrijwilligers verliep alles op rolletjes. Het was tot in de late uurtjes gezellig. Het rad van avontuur heeft menigeen blij gemaakt met een prachtige prijs en de laatste, zogenaamde opruimronde kon bijna niet op. De opbrengst van de bazar, bedoeld voor de keukeninrichting is nog niet bekend, want niet alle centen zijn nog geteld.

Van de grote verloting is het halve varken, beschikbaar gesteld door Johnny Hogenkamp, nog niet opgeëist. Degene met lot nummer 132 kan zich melden. De beste schutter van de vrijdagavond is Joery Warmelink geworden. Jan Wermink was zaterdag de beste schutter. De waarde van de inhoud van de boodschappenkar van Attent Dirk Wennemars werd geraden door W. Dankelman.

De kassabon was blijven steken op € 71,57 en met zeven eurocent verschil was hij het dichtst bij het eindbedrag.

De bazarcommisie kijkt terug op een succesvolle bazar en wil alle vrijwilligers, bezoekers en sponsors hartelijk danken voor hun inzet.

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.