basisschoolkinderen maken kennis met landbouwvoertuigen

  Drie basisscholen namen deel aan deze dag, de Triangel, de Ichtus en de Sint Willibrordusschool. Deze kinderen gaan bijna naar het middelbaar onderwijs, dat betekent dat ze vaak verder moeten fietsen. Zij krijgen te maken met grote landbouwmachines op smalle wegen.

  Door zelf op de machines te zitten konden de kinderen ervaren hoe groot de machines zijn, maar ook hoe weinig zicht de chauffeur van de machine heeft. De kinderen hebben geleerd hoe ze het veiligst kunnen handelen als ze te maken krijgen met zulke machines.

  Deze dag is opgezet in samenwerking met loon-& grondverzetsbedrijf Koonstra die de machines beschikbaar stelde. De dag is georganiseerd door MBO studenten van de Groene Welle in Hardenberg.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.