avereest speelt thuis tegen dkb

  De tegenstander van komende zaterdag, VV DKB ‘44, won vorige week ook. Zij versloegen Rijssen Vooruit met 4-2 en staan vijfde. Avereest heeft drie punten meer dan DKB en de gasten kunnen dus gelijk komen met VVA. Wel heeft Avereest een stuk beter doelsaldo, mede natuurlijk door de uithaal vorige week in Almelo.

  Avereest-DKB zijn vaak mooie wedstrijden. VVA heeft aan DKB de laatste jaren wel vaak een zware dobber, zeg maar een angstgegner. De laatste wedstrijd tussen de twee werd vorig seizoen wel met 2-5 gewonnen in De Krim, maar verder trok DKB de laatste jaren geregeld aan het langste eind.
  De tricolores gaan zaterdagmiddag er alles aan doen om nu weer van de Krimmers te winnen en zodoende druk te houden op koploper PH.

  De wedstrijd VV Avereest – VV DKB ’44 begint zaterdag 4 november om half drie op sportpark De Balk.

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.