Home / app spreekuur in dalfsen en nieuwleusen

app spreekuur in dalfsen en nieuwleusen

Er kwamen veel vragen over de Apps; Is er ook een App om boeken te lezen? Hoe kan ik vrienden van vroeger vinden? Moet ik een paraplu meenemen of blijft het droog? Hoe laat gaat de trein? Kan ik via een app radio luisteren? Is contact met de thuiszorg mogelijk? Wat is Instagram? Welke Apps zijn gratis? Hoe vind ik de App die ik wil hebben? Hoe verwijder ik een App weer van mijn tablet?

Te veel om op te noemen. Daarom start Landstede Welzijn vanaf donderdag 7 december met een wekelijks App-Spreekuur op twee locaties. Alle vragen kunnen daar gesteld worden en praktische hulp wordt daar geboden. Iedere donderdagochtend in Dalfsen van 11.00 – 12.00 uur in soos de Polhaar van de Trefkoele+ en in Nieuwleusen van 14.00 – 15.00 uur in de Olmen aan het Oosterveen 21.

Er is, tijdens de spreekuren, een deskundige aanwezig die u antwoord kan geven en kan helpen. Iedereen die hulp kan gebruiken bij het zoeken, vinden gebruiken en verwijderen van Apps is welkom. Het App-spreekuur is gratis, iedereen is welkom en vooraf aanmelden is niet nodig. U kunt zo binnenlopen. Kom langs bij een van de inloopspreekuren in Nieuwleusen of Dalfsen.

Lees ook

Ingezonden: ‘Er was eens…. een stadje aan de Vecht’

“Op het eerste gezicht gezellig, knus, gemoedelijk. Ware het niet dat de Vechtkade het stadje …

Home / app spreekuur in dalfsen en nieuwleusen

app spreekuur in dalfsen en nieuwleusen

Daarom start Landstede Welzijn vanaf donderdag 7 december met een wekelijks App-Spreekuur op twee locaties. Alle vragen kunnen daar gesteld worden en praktische hulp wordt daar geboden. Iedere donderdagochtend in Dalfsen van 11.00 – 12.00 uur in soos de Polhaar van de Trefkoele+ en in Nieuwleusen van 14.00 – 15.00 uur in de Olmen aan het Oosterveen 21.

Er is, tijdens de spreekuren, een deskundige aanwezig die u antwoord kan geven en kan helpen. Iedereen die hulp kan gebruiken bij het zoeken, vinden gebruiken en verwijderen van apps is welkom.

Het App-spreekuur is gratis, iedereen is welkom en vooraf aanmelden is niet nodig. U kunt zo binnenlopen.

Lees ook

Ingezonden: ‘Er was eens…. een stadje aan de Vecht’

“Op het eerste gezicht gezellig, knus, gemoedelijk. Ware het niet dat de Vechtkade het stadje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.