ajk dalfsen nieuwleusen viert 40 jarig jubileum met reunie

  Het AJK Dalfsen – Nieuwleusen is een vereniging die zich bezighoudt met het organiseren van thema-avonden en excursies, waar actualiteiten en innovaties uit de landbouw worden gepresenteerd voor jongeren in de leeftijd van 16 tot ongeveer 35 jaar oud.

  De excursies zijn altijd agrarisch gerelateerd aangevuld met een bezichtiging. “Wij zijn al eens naar FC Twente geweest en ook hebben we een bezoek gebracht aan de Grolsch fabrieken in Twente. Uitzonderlijk was een meerdaagse trip naar Frankrijk”, zegt Dijsselhof. “Daar hebben we een machinefabriek bezocht.”

  Het bestuur wil het 40-jarig jubileum niet geheel onopgemerkt voorbij laten gaan. Het bestuur wil graag iedereen die lid of oud-lid is van het AJK Dalfsen- Nieuwleusen van harte uitnodigen om dit te komen vieren.

  Indien men opgehaald en teruggebracht wilt worden, kan men dat aangeven via de e-mail ajk_dalfsen-nieuwleusen@hotmail.com. Bij voldoende animo zal de bus de volgende plaatsen aan doen: Oudleusen: de Wiekelaar, Nieuwleusen: de Viersprong, Haerst: tankstation Shell, Dalfsen: bushalte bij het station, Ganzenpan: bushalte Fakkert, Dalmsholte: Kruising Langsweg/Dalmsholteweg, Vilsteren: bij de kerk. Indien men zich aanmeldt krijgt men van tevoren te horen of de bus de opstapplaats aan doet en hoe laat de bus daar is. Het feest, de reünie, wordt gehouden op vrijdag 17 november, aanvang 20.30 uur, bij Het Roode Hert in Dalfsen. De entree is 25 euro all-in. De band ‘Schot deur t pleeraam’ zal voor de muzikale omlijsting zorgen.

  Foto: Evert Jan Goos

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.