Home / aandacht voor mantelzorgers in kerken nieuwleusen

aandacht voor mantelzorgers in kerken nieuwleusen

In de dienst werd er even stilgestaan bij mantelzorg en na de dienst konden mensen in de hal een kaartje schrijven met daarop een persoonlijke boodschap voor een mantelzorger. Deze kaartjes zijn beschikbaar gesteld door de plaatselijke bloemisterij Stegerman. Er werd gevraagd om na te denken wie zij in hun omgeving kennen die mantelzorger is om vervolgens een kaartje voor deze personen te schrijven en deze langs te brengen.

Veel mensen gaven aan het moeilijk te vinden te bedenken wie in hun omgeving mantelzorger is. Dit laat zien hoe onzichtbaar deze belangrijke groep mensen is. Heeft u vragen over of hulp nodig bij mantelzorg?

Voor vragen kunt u altijd terecht bij het Mantelzorgteam Dalfsen. Neem contact op met Ilja Bomers (Mantelzorgmakelaar) te bereiken via telefoon op: 06- 19 21 80 70 of via de email ilja@swolemelerveld.nl.

Lees ook

Leon Stolte neemt zesde en zevende plaats mee uit Duitsland

NIEUWLEUSEN – Aan de twee races in het Duitse Oschersleben om het IDC Supersport 600 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.